selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

UNGUMIRA


hye ! holla !UNGUMIRA here ! haha .. ok. hai . urm . 5 hari sudah cuti berlalu .urm . 4 hari tak jumpa dia . 3 hari dah start kelas tambahan , 2 hari lagi tinggal .. haha . sekarang ni cuti pertengahan tahun . 2 minggu ! wooo! haha , macam mira je yang dapat cuti ..

ok , sebelum cuti kami @ student form 5 . (i think semua budak tingkatan 5) . urmm , telah pon menghadapi , Peperiksaan Pertengahan Tahun a.k.a PPT a.k.a Mid Term . haha . ok . then , sebelum cuti mira dah tengok sikit result mira .. huhu . amat menduka citakan .. PPT kali ni , mira down sangat . I don know why! . mira menangis bila dapat paper sejarah 2 . mira sentap tengok paper BI , terkejut tgk paper BM , down sangat tgk paper addmath .. huaahuaa ! tersangat sedih ar . tak tau la kenapa dengan mira . mira rasa dah buat habis baik dah . hurmm , mungkin Allah nak suruh mira berusaha lagi kot . hurmm .ok ! ok! semangat untuk PERCUBAAN pulak !

ok , gambar kat atas tu . ^ nampak tak . ok , dalam gmbar tu mata mira agak nampak sembam , then , mira agak kurus (*perasannye !) .hehe . nampak tak cincin tu ?haha . mira rindu tuan cincin tu . M.H.M.N ... miss him so much ! tak tau kenapa mira boleh fikir bukan-bukan pasal dia , sebelum dia fly dari besout . . nampak tak mira ni nakal .. haha . ok , sekarang dah tak fikir bukan-bukan dah .. kawan-kawan mira semua cakap , dia pergi sana buat kerja , jangan risau .. dan bla...bla..bla....thank ea kawan yang dah bagi keyakinan kat mira.. :)

baiklah ! sampai sini je . 
bubye !

*Alhamdulillah mira masih berkesempatan menconteng dan mengarut kat blog ni lagi .
peace V mencari keamanan.

pinggang !



auuccchhh!! sakitnye !
huhu.. hari pertama exam , pinggang buat hal..
time exam , tak senang duduk .. kejap2 ke kiri , pastu ke kanan .. ohh maann! sakitnye semakin merebak ke tulang belakang . bila berjalan , rasa sakit gila arr !

balik rumah , mengadu dekat emak . mak suruh pergi klinik .. abah hantaq mira p klinik.
doktor cakap , ni mesti waktu belajar suka meniarap .. lepas ni jangan kerap meniarap ye ..
ok , siap , boleh ambil ubat dekat luar ..
wink! wink ! ubat dye ! 
besar2 .. huhu .. telan je laa ..
setelah 2 hari telan ubat tu .. ok dah pinggang ni .. tp tak 100% ..sampai sekarang masih rasa sakit sikit .. bila meniarap rasa mencucuk-cucuk .. auchh !