selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

ceritaku



hye ! uit !
dah lama tak stoory mory kat blog ni..
malam ni mira nak share story ni..
tadi waktu exam paper b.i ..
kene buat karangan ..
haiyoo ! hancur !
haha , mira baca karangan tu ,
mira sendiri pon nak tergelak ..
dalam karangan mira tu kan , 
mira ada cerita pasal blog kesayangan mira ni ..haha ...
ok , ni cerita hari ni ..yg ni pulak cerita semalam ..
semalam , rabu , 16 may ..sekolah mira ada sambut hari guru ..
best sangat !..macam-macam aktiviti ada..
persembahan pon ada bnyak..persembahan yg paling best ,pengawas ar..
dorang buat bantomi ,, ehh ! anatomi , eh ! ala , tomi-tomi , 
macam tu la..mira da tak ingat nama persembahan dorang ..
hehe ... time cikgu main explorace , mira jaga check point yang terakhir ..
bukan mira sorang , mira di temani mimi ..
kami kene kan cikgu ..
setiap cikgu yang datang dekat kami , 
kami suruh dorang nyanyi ,
selagi tak kuat , selagi tu la kami suruh nyanyi ..
haha , jahat tak ?..
pape pon , semalam memang best ar ,
walaup macam mana penat sekalipun ,
mira tak rasa , sebab ada ubat hilangkan penat semalam...
hehe ,,...ermm..
k , ar .. nak pergi study ..
jumpa lepas abis exam nanti ..
bye !
peace yoo !!

campur



Waaaa !!! exam weekk !!
acano ni ?! study tak lagi .. yut ! yut ! tatayut ! ..
haha .. kalau tak dapat atas 70 ...
rotan yang dapat ...owhh ! tidakk !
sesapa! tolong ajar mira ADDMATH ! FIZIK ! KIMIA ! ...
aaarrggghh !! haha ..
ishh ! dah macam apa ntah ... 
k , sekarang lupekan sekejap pasal exam ..
nak tau satu bende tak ?
nak tak ? eeii ! nak laa !..
hahha ..
sebenarnye mira nak bagitau ,
ehh ! bukan nak bg tau , tapi nak luahkan ...
mira sebenarnye tengah happy sensangat !!
nak tau sebab apa ?
tak yah la tau , biakan ia menjadi rahsia peribadiku ..
haha ...
ermm , tu je la .. yang mira nak bg tau ..
k ar , nak p solat ..
nanti kalau mira rajin ,
mira update blog ni lagi erk ..!
bye ..
**doakan kejayaan mira ye**

Hariku



hye ! emm , hari ni mira penat sangat ..
macam-macam mira buat ...
haha ! macam bzy sangat ..
petang tadi mira dengan kawan yang lain 
ada buat latihan untuk pementasan BM ..
PENAT GILE !! mira banyak menjerit je ,
sebab diorang cakap lebih kuat dari mira ..haha ..
habis je latihan tu , kami pergi minum-minum ..
best la jugak ... hehe , orang belanja .. mesti la best ..
tapi sayang , time minum-minum tu mood mira hilang ..
jadi tak ada selara nak makan , minum pon tak abis ..
hemm :'( .... nak tau kenapa ?
sebab , miraaa .................................................
.................bla ..bla...bla.................................,
hemm , macam tu la cerita nya .. T_T ..
hehe , apa yang mira cerita ni ? haha , abaikan la ..
tadi waktu anta anis , mira nampak bulan ..
nasib baik mira tak accident , haha ...
mira sempat cakap dekat bulan 
' bulan , mira rindu dia !
bulan , mira nak dia !
bulan , mira sayang dia !
tapi , kenapa hati mira dah beralih arah ?
kenapa ? kenapa ? kenapa ? '
hemm , jawapan tu hanya tuhan saja yang tahu ..
ermm , ok la ,that all for today ..
bye !