selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

First Give Away By Nazatul Nashya


STICKY POST UNTIL 21/6/2013


Saya join 'First Giveaway by Nazatul Nashya'. 
Giveaway ni nak 53 pemenang. 
So, apa lagi. Jom-lah join.


Di sini juga saya nak share fanpage Pretty Little Badges. Banyak badges yang dijual di sini.
Semuanya cantik-cantik ! Sesiapa yang mahu menempah badges, sila tempah di Pretty Little Badges tau !

Contoh design badges yang super awesomeee :

 
 


Tarikh berlangsung : 31 Mei 2013 - 21 Jun 2013.


cutiku ?


hye ! holla ! look at that ^ nampak tak gambar mira yang serabut tu ^_^ .. haha . serabut sebab apa ? haa , sebab dah beberapa hari ni mira tak dapat mesej or call or apa-apa je lah dari DIA !huhu . miss him ! <3  ''sayang bila nak kembali normal ni ? :'( '' hoho , nampak tak gedik mira dah dtg .. haha . ok..ok normal balik ..2 hari lepas dpt khabar yang handphone dia hilang . huihui , kesian dia ..huihui , ''tak apa,tak apa, handphone hilang tak apa , jangan awak yang hilang sudah . ok ;) .. hehe .. 

dari mula cuti pertengahan tahun , sampai hari ni , mira asyik busy je .. haaa busy kenapa kah ?? hehe .. busy dengan kenduri . * habis lah aku gemok * ..sabtu yang lepas (1 jun 2013) . sepupu mira kahwin . kami jadi pengiring excited sangat .. haha *macam aku yang nak kahwin je *hehe ..pengantin nye sweet sangat .. hoho . malam hari tu pulak kenduri belah lelaki .hoyeeahhh . makan je keje mira .. haha nak angkat tangan pon dah tak larat , lemak dah mendap . haha .. esok nye pulak , ahad (2 jun 2013) kenduri dekat kampung , duapupu yang kahwin .. pengantin yang simple .. tapi cantik , sweet jugak .. hoho .pengantin baru la kata kan ..haha.. hoooo tgk kan . penuh dengan kenduri . abis lah , bukak sekolah ni DIA dah tak kenal mira .. haha .*nampak tak membongak kat situ*hehe..

alamakk ! sekolah nak mula lagi beberapa hari ! kerja kursus ADDMATH tak buat lagi . hooho..acano ni ? hehe .. hey , mira dah buat la kerja tu , dah hampir nak siap .hurmm , tapi apa kan daya , segalanya tak mengizinkan . hilang begitu sahaja . hoho :'( . mira ni jenis yang cepat sangat fed up .. bila dah fed up , malas nak buat . haha .. sekarang ni cuba untuk buat semula .. ada beberapa hari je lagi ni .. hope dapat laa siapkan kan ? ;) doakan mira yee :)

hurmm , ok lah . lagi panjang mira mengomel lagi banyak bende mira mengarut . hehe . 
ok . ;)