selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

SAHABAT

Assalammualaikum ! hai . dah lama tak bukak dan post story dekat blog ni . huiisshh . habis SPM , blog ni terbiar plak .. huhu . sian-sian . ok . ni adalah entry pertama dalam tahun 2014 . wauuu ! dah 2014 . tak sangkanya masa berlalu begitu pantas . macam-macam jadi lepas habis SPM 2013 . apa-apa pon , alhamdulillah exam dah habis . sekarang masa untuk holiday . errr ! holiday ke . arrhhh ! apa-apa jelah .. ok . niat sebenar buat entry hari ni adalah , nak wish birthday dekat 2 orang sahabat mira ni . diorang ada waktu mira susah dan senang . huhu . 

ok . sannah helwah kepada NUR SHAHIDA BINTI NOH dan NUR FATIN HIDAYAH  BINTI RASALAN . WAHHH! korang dah genap 18 tahun .! tahniah ! . mira doakan semoga korang panjang umur dan di murahkan rezeki . ehh ! , korang ingat tak tahun lepas kita celebrate beday korang dekat sekolah guna tepung .niat dihati nak kene kan korang , at last mira yg kene tepung .. tak pe asalkan korang bahagia di hari lahir korang .. wink..winkk! mengenang kisah lama plak . huhu , tahun ni kita tak dapat sambut sesama .. sebab masing-masing dah ada kerjaya masing-masing . it's ok , it's alright . kita celebrate ikut doa je ok . apa-apa pon , korang dah genap 18 tahun . korang kakak mira yg mira sayang .. huhu ^_^ .errr ! sorry ea , den tak dapek nak bagi hadiah . sebab den duduk ghumah jo . huhu . -_-'' .

* gambar diatas - tudung oren tu ida si momokk ! - tudung biru tu big sista FATIN . eheh ^_^"
JANGAN LUPA BACA DOA HARI LAHIR ea . ^_-