selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

MENGHARAP

hye !..
tadi dekat sekolah ada HARI BERTEMU WARIS ..
sain report card la tu ... fuuhh !! waktu tengah tunggu mak datang ,
takut gilaa! bukan takut sebab apa , takut mak kecewe tengok keputusan
mira je .. huhu ... tp kenyataan nya , mak kecewe sikit la lepas tengok 
result mira yang agak teruk tu .. hermm..
sebelum start sain report card tu ,
mira , jiehah and abie , lepaklepak kejap ..
yelakan , lama sangat nak tunggu ibu bapa datang ,
kami pon bergosip la , macammacam kami cerita ,
sampai la ada satu cerita yang membuatkan mira menitiskan 
air mata tanpa di sedari , dialog nye macam ni 
" tak perlu la nak mengharap dekat orang yang dah tak sayang kita , buang masa je !''
di sebab kan ayat tu , mira and abie bergaduh sekejap ,
huhu , salah ke mira nak mengharap kat dia lagi ,
bia la dia dah tak sayang mira , yang penting mira sayang dia ,
seriously , mira time tu marah giler dekat abie , abie asyik cakap ,
"lupakan je dia , buang masa kau je , kau boley sakit hati nanti, lagi pon dia dah ada orang lain !"
ayat ni la yang membuat kan mira tak boleh nak tahan air mata mira ni ..
hermm ,, kalau nak di fikirkan balik , apa yang abie ckap tu ada betulnya jugak ,
tp mira kisah apa , bia la mira sorg mengharap dekat dia , 
bia la mira sorang yang kecewe ,
bia la mira sorang yang menangis ,
bia la mira sorang yang sakit hati ..
asalkan mira dapat tengok dia bahagia ,
dia tak sakit hati lagi  ,  tu dah cukup ar bg mira ... 
:') ....
hemmm , k ar mira dah , malas nak menaip ,
 k bye !

missing you

hye !!
 wei ! sapa ada ubat hilangkan rindu ??ermmm!! kalau ada bagi mira dengan segera ...huhux ..mira rindu??ye! mira tgh rindu dekat kawan lama mira ..rindu dia gegila ! huhuhu :'( ...*playback* 2011 ...dulu mira selalu gaduh dgn dia (gaduh main2 je ok!) .... dalam kelas kami duduk sebelah-sebelah , dia suka pinjam barang mira , smapai tak ingat nak pulangkan ... akhir tahun 2010 , satu haari kami lepak sesama , gelak sesame , sembang sesame ... ..hermm !! walaupun baru 2 tahun rapt dgn dia ...mira tetap seronok dpat kawan macam dia ... dia boley buat mira happy and marah ..... tapi sayang tu semua hanya tinggal kenangan , walaupun sekarang ni mira satu kelas dengan dia .. kami tak betegur sama sekali ... kalau berselisih , hanya mampu pandang aje ..agak-agak , bila mira boley bersembang , bergaduh , and gelak-gelak dengan dia lagi erk ?? :'(
hermm ...k la , mira nak pegi sambuung buat kerja ... bye !

#sebuah percintaan akan menghancur kan sebuah persahabatan #
# :'((#