selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

aku , kau & dia

 saya sayang awak , saya nak tengok awak bahagia . . saya masih boleh terima awak untuk kedua kali , tapi ...... saya tak nak awak sakitkan orang lain  , dia lebih memerlukan awak berbanding saya .. dia lebih menyayangi awak dari saya ... saya hanya akan buat awak terus sakit hati .... awak nak tau tak , lepas awak cakap yang saya dah kecewe kan awak , saya menangis ... tapi kalau nak di fikir kan balik , memang patut pon saya kecewe kan awak , biar senang awak membenci saya ... seriously , saya cakap saya sakit hati bila tengok 'dia' post macam2 kat fb awak , n dengar orang cakap pasal awak dengan dia ... hati saya bagai di siat-siat ... sakit tak ??? mesti sakit kan ... hmmm , awak , kalau kita bersama untuk kedua kalinya , saya takut orang akan cakap yang saya rampas awak dari dia ... saya tak nak! .. 
awak ! saya mintak maaf kalau saya dah buat awak kecewe , saya tak ada niat pon nak buat semua tu ... saya cuma nak yang terbaik untuk awak , mungkin sekarang awak tak boleh nak sayang dia macam mana awak sayang saya , tapi satu hari nanti mungkin boleh .... 

awak ! kalau awak rasa awak couple dengan dia hanya kerana fikirkan persaan dia , lebih baik jangan .... itu di  kira awak seksa perasaan dia dengan awak ....=(


*17 november 2011
until now 
always in my heart*

salam ramadan

Salam Ramadhan ..

ohh yeah ! dah lama sangat Mira tak cit' cat' dekat blog ni . . mak aii !! rindunya ! haha . .sekarang dah masuk bulan ramadan , bulan penyucian . . ehh ! dah nak habis la . . erm , hehe . . Mira lupa nak update pasal awal ramadan hari tu , biasa la , sekarang ni Mira dah jadi 24 hours maid . . tu yang buzy . . herm , tak apa la , yang penting Mira ada juga update cerita dalam bulan puasa ni . . ehh ! sebelum Mira membebel panjang-panjang , nak tanya ni , korang semua ni puasa penuh ke? haa ! sapa yang tak puasa penuh tu , if perempuan , masih boleh di maafkan , lelaki ? ? ohh ! no! haha . .
ok ! herm , malam ni Mira tak ada story sangat , sebab Mira tak ada cerita la . . hehe ! . 

ermm , nak tau satu bende tak ? erm , semenjak dua menjak ni kan , Mira banyak sangat sakitkan hati orang ,  kawan yang rapat dengan Mira , kawan yang agak rapat dengan Mira and others . . . Mira tak tau kenapa Mira buat semua tu , Mira tak sengaja . . Mira nak sangat mintak maaf dekat orang-orang yang tersebut . . herm , n satu lagi minggu lepas bermula la perjalanan hidup Mira yang baru , Mira kene lupakan semua bende yang boleh menggangu emosi Mira . .sekarang ni Mira masih lagi mencuba untuk melupakan semua tu , Mira perlukan seseorang yang boleh buat Mira lupakan dia . . ''aku mintak maaf , memang betul cakap kau , aku hanya boleh cakap je , buat ?? belum tentu lagi '' . . 

herm , k la . . sebelum 'hujan' turun , baik Mira stop dulu . .
kang basah plak keyboard ni . .
bye , 
assalmmualaikum ..