selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Jamuan Raya Tahun Akhir :'(

hai . haa . hari ni  mira tak ada apa sangat nak story mory . just nak tunjuk sikit gambar waktu jamuan raya dekat sekolah hari tu . huhui . sedih sikit , sebab tahun akhir jamuan raya dekat sekolah . tahun depan tak ada dah . yelahkan . dah besar . nak masuk alam universiti pulak . huhu . dah.dah . tak mau cakap banyak . tengok lah gambar-gambar ni . ni semua kenangan kami .

student 5 SCIENCE II 2013

hehe . sambil menyelam minum air . ni muka-muka penat berjalan . tapi, masih boleh senyum . :)
sayang dia !

Dia - Cikgu Halmi ( guru kelas , guru kimia ) - Amira Zaini

3 ANGGERIK 2013 . BEST MOMENT . huh . tak cukup 40 orang . ni je yang dapat dikesan . yang lain . fly . 

SUHAILA - AMIRA - HASLINIZAIZAITY .


sebenarnya banyak lagi gambarnye . tapi yang sempat ni je .
apa-apa pon . ni la moment yang paling best . !
huh . ok stop pasal raya . !
huhui ! 
minggu depan TRIAL SPM !
sereeemm nihh! 
doakan kejayaan mira dan kawan-kawan yang satu bacth dgn mira eaa .
96 chaiyokk !


TEGUR -_-


haii ! holla !
hurmm , hari ni , hari yang agak tak berapa seronok . hari yang membuatkan mira rasa bersalah dan di persalahkan . salah ke mira nak tegur ? salah ke mira nak betul kan keadaan ? apa masalahnya? mira buat semua tu sebab mira nak awak tu fokus. yes ! i know . awak bukan lah main-main waktu belajar . tapi awak belajar sambil belajar . faham tak ayat saya tu ?? ok tak pe tak faham kan . haa , mai sini mira terangkan sikit . cikgu dekat depan . awak dekat belakang , waktu belajar yang betul adalah subjek mathematic , tapi awak bukak buku bahasa melayu . it is right decision ? . biarpun awak tak faham  apa yang cikgu tengah cakap , paling tak awak cuba untuk faham . . awak ingat , saya suka ke waktu tu ? awak ingat saya faham ke apa yang cikgu ajar tu ? . hurm , kalau saya faham , daripada 100% , only 10% je yang saya faham . yang lain . ermmm . paling tak saya cuba untuk faham . awak ajak saya untuk struggle . tapi , kenapa awak tak boleh terima teguran saya ?

hurm , mungkin cara saya tegur awak salah , itu yang menyebabkan awak tak terima and marah dengan apa yang dah saya buat . awak . saya mintak maaf . saya tak sangka benda kecik boleh jadi besar , kalau emosi yang kawal keadaan . saya tak kisah awak nak marah saya or tak . itu hak awak . okay ?

sayang , i'm sorry . :'(

selamat hari raya aidilfitri



salam lebaran ! kepada semua umat islam di negara kita mahu pun di negara luar .
hari ni hari last puasa untuk tahun ni . then esok , confirm semua orang tau .
HARI RAYA !

haa ! esok raya ? hurmm . mira tak rasa macam raya pon . sebab apa ? hurmm sebab , tahun ni raya ahli keluarga tak lengkap . akak zura and eli raya umah mak pak mentua depe . huh . kami enam beradik tinggal 4 orang je . huh . memang tak meriah . malam ni mak tak masak macam tahun-tahun lepas. masak simple-simple je . mak cakap esok petang balik kampung , so , kalau masak macam-macam bukan dimakan pon . membazir je .. tapi ......

apa-apa pon . raya tahun ni kami (mira & dayat ) raya sesama(kot) :) . erm . harap laahh esok dapat jumpa walaupun kejap . huh , seminggu tak jumpa . rasa pelik je . 

huh ! raya , raya jugak . trial spm dah dekat . huhu . exam start dengan subjek elektif dulu baru teras . huhu macam mana ni ? ada seminggu sebelum trial . kene struggle ! chaiyookk..chaiyook ! 
orang lain sibuk fikir raya , mira ? hurmm , dalam dilema seorang pelajar SPM !

ermm , ok la . tu je . 
insyaAllah mira akan sambung cerita pasal raya pada hari raya ketiga .
insyaAllah .

ok.
assalammualaikum ..