selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

AKU !

haii ! u oll's .haaachhiiimmm !(bersin) mak aiii ! banyaknye habuk dekat blog ni . ish..ishh . nampak sgt dah lama tak bukak .ok.ok . hari ni kita clean and clear blog ni .

hari ni mira nak share beberapa story . huhu .
lagi beberapa minggu mira nak spm . huhu agak menakutkan .hari tu trial , alhamdulillah tak ada G . walaupun result tak membangga kan . tapi , boleh laa jugak mengubat rasa takut ni sikit..sekarang mira tengah berjinak-jinak dengan buku sejarah . huh . tu laa subjek killer mira . dah laa tu subjek wajib lulus .hurr .risau pulak laa kalau tersasar .hurr .. 

ramai yang tanya , lepas spm nak kemana ?nak sambung dekat mana ? amik bidang apa? hurmm . ni perangcangan sebelum sambung belajar . 2 minggu lepas exam mira nak belajar bawak kereta + amik lesen kereta dan moto , seminggu lepas tu nak p holiday . masuk bulan 1 join kursus felda untill bulan 3 insyaAllah .ada tersisa 3 bulan lagi , duduk umah kakak , jaga anak-anak dia @ kira jadi babysiter semntara .
ikutkan hati nak sambung matrikulasi , tapi mak tak bagi , kata nya susah . so , kene masuk uitm .bidang yang mira minat sains komputer , perubatan dan jurutera petroleum .. macam tak kene plak kan . mira cita-cita nak jadi PAKAR PSIKOLOGI . tapi amik course yg lain .. huhu .. apa ada hal , mencuba sesuatu yg baru kan .. ;) .
ok tu pasal spm .

sekarang mira nak citer apa yg berlaku sepnajang minggu ni .
tak tau kenapa ,  semenjak duamenjak ni mira kuat sangat sentap , kuat sangat nangis (macam budak2) . hurmm . jumaat lepas ada majlis bacaan yassin , solat hajat and majlis restu . huhu . wktu majlis restu tu , kami semua calon spm ni kene salam-salam dengan cikgu and makcik-makcik yang datang tu . hurmm .. waktu tengah bersalam tu boleh pulak mira menangis .hoooyeaahh . nampak tak mira sensitif pasal nangis .memang mira tak boleh tahan . lagi-lagi bila turn nak salam cikgu mardiah . huhu , sedih sangat ..tahun depan dah tak jumpa dia . dia laah cikgu paling sporting , tersangat sporting . dia selalu mengajak anak-anak murid dia kejalan yg benar . dia jugak selalu bagi semangat dekat kami .weeeee sedih pulak rasa nya sekarang ni ..
hurmm , ok..ok.. (lap airmata) .

hurmm .ok lah , rasa macam dah teerlalu panjang pulak cerita hari ni . ok . lah sampai sini je .. tangan dah lenguh . menaip . bubye . 
assalammualaikum.