selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D
setiap hari . . . . . setiap jam . . . . setiap saat . . . . . setiap detik . . . . . . .saya selalu ingat awak , , , awak ingat saya kew:face47:????sedih sangat . . . . . .saya selalu cuba untuk bercakap dengan awak tp x boleh. . . . .. .kenape erk???:face14: . . . . . . . .

hmmmm . . . . . .setiap kali saya cuba untuk dekat dengan awak mesti ada yang akan jadi penghalang . . . . . . .walau cm ne pon saya sabar . . . .:face10:

***************************************************************************************
x dew idea dah nk wat citer nie...
**************************************
k ar,,,bye...:face53:

SAYA RINDU AWAK

assallammualaikum!!! anybody home!!!:face52: . . . .hihihihihi . . . dah lame la saya x update blog nie . . . . asyik edit jew , , ,lame2 borink jgk hihihihi!!! . . . . . .hmmm , , ,entry kali nie saya buat coz nk release tension sikit . . . .

hmmmm, , , , awakawak , , , , awak nk tau x yg saya rindu sangat kat awak , , , ,setiap hari dalam klaz, , , saya asyik usha awak jew , , , ,smpai kadang 2 , ,, cikgu ckp apew pon saya x dengar . . . . .
saya rindu sangat kat awak :face73:. . . .agakagak bila kita boley berckp lg????bila kite boley bergurau lagi???bile boley awak kacau saya mcm dulu lg???? bila!!!bila!!!bila!!!!

aaarrrrrrggggggghhhhh!!!!!!!!! 2 sume x kan berlakukan awak??? sekarang awak dah x pandang saya langsung walau sikit pon:19: . . . . saya sedar , , , yg saya dah berubah , , , tp awak lagiiiiii bnyk berubah . . . . . . .
:face23:

BERSAMBUNG . . . . .:131: . . . ..
testing.....testing...test..ing!!!
:face14:one!!!two!!!three!!!!



hahahahahhaahahha!!!:131:

konfius

assalammualaikum!!
entry aku kali nie,,,berkenaan petang td...
pertama kali dalam sejarah hidup aku..
aku x pernah,,menjeling kat dia smpay cm 2...
wk2 aku jeling kat dia,,dari dia senyum,,,lpz
nmpk aku jeling terus hilang senyum nye..
aku x tau napew aku marah sangt kat dia,,
sedangkan..dia mane dew buat apew2 salah kat aku..

dekat laman sosial yg famous 2 (facebook la)
aku dah remove dia dgn member dia...
lps aku remove dia,,,aku rase serba slah plak..
hmmmmm,,,
apew dah jadi kat aku nie???


k ar,,,mls nk menaip dah..
cm biase,,,
nk p layan emosi nie...
bye...
assalammualaikum...

<peace no war>

aku sedih sangat

kenape semua nie boleh jadi...
aku terkejut sgt bila member aku citer semua nye psl dia td...

rupenye...slame nie,,,dia cume main2...
"hey,,******,,,aku bukan permainan yg ko boleh wat men,,,aku pon adew haty ngan prasaan....klau kau buat semua nie sebab nk testing jew...kau cari la pompuan lain la!!!!"

hmmm,,,aku tau aku x secantik pompuan lain,,tp itu bkn bermakna aku barang permainan...
aku sedih sgt....

AKU JANJI.......AKU X KAN PERCAYA MANE2 LELAKI SEKALI PUN,,,SEHINGGA AKU HABIS EXAM PMR2011....

AKU SELALU.........

aku selalu mimpi,,,kau akan menjadi milikku..
tapi,,,,,,itu hanyalah mimpi.....

aku selalu berharap....kau akan putus dengan 'awex' kau...
tapi....itu hanya harapan...

aku selalu terbayang...wajah kau dikala aku keseorangan...
tapi,,,itu hanya bayangan.....

adakah apa yang aku ingin kan ini akan tercapai??
dengan keadaan senyap tanpa berkata....mellihat dia begitu saja...

hmmmmmm,,,,,,
walau bagaimanapun,,,

AKU SELALU DOAKAN KAU BAHAGIA DISAMPINGNYA....................

jiwa kacau

Assalammualaikum,,,
reader yg adew....
entry kli nie,,,mood x bapew
nk OK....

SEBAB APA????
sebab "CINTA @ LOVE" !!!!

HEY!!bkn la...
tp,,sbb lain,,,
antara sbb nye,,
> ak x boleh nk fokus 101% kat
exam yg akan dtg la...
> ak sdg belajar cra mengawal
kemarahan...
dan yg last skali
> ak slalu x cukup tido...zzzzzzzzzzzzzzz
**********************************************
ak dah x dew idea nk tulis lg untk entry kli nie.....
hmmm,,,,k,,ar,,,,
jmpe d entry yg len..
INSYAALLAH!!
***********************************************
Assalammualaikum!!
peace no war....