selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

missing you

hye !!
 wei ! sapa ada ubat hilangkan rindu ??ermmm!! kalau ada bagi mira dengan segera ...huhux ..mira rindu??ye! mira tgh rindu dekat kawan lama mira ..rindu dia gegila ! huhuhu :'( ...*playback* 2011 ...dulu mira selalu gaduh dgn dia (gaduh main2 je ok!) .... dalam kelas kami duduk sebelah-sebelah , dia suka pinjam barang mira , smapai tak ingat nak pulangkan ... akhir tahun 2010 , satu haari kami lepak sesama , gelak sesame , sembang sesame ... ..hermm !! walaupun baru 2 tahun rapt dgn dia ...mira tetap seronok dpat kawan macam dia ... dia boley buat mira happy and marah ..... tapi sayang tu semua hanya tinggal kenangan , walaupun sekarang ni mira satu kelas dengan dia .. kami tak betegur sama sekali ... kalau berselisih , hanya mampu pandang aje ..agak-agak , bila mira boley bersembang , bergaduh , and gelak-gelak dengan dia lagi erk ?? :'(
hermm ...k la , mira nak pegi sambuung buat kerja ... bye !

#sebuah percintaan akan menghancur kan sebuah persahabatan #
# :'((#

Tiada ulasan: