selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

aku sedih sangat

kenape semua nie boleh jadi...
aku terkejut sgt bila member aku citer semua nye psl dia td...

rupenye...slame nie,,,dia cume main2...
"hey,,******,,,aku bukan permainan yg ko boleh wat men,,,aku pon adew haty ngan prasaan....klau kau buat semua nie sebab nk testing jew...kau cari la pompuan lain la!!!!"

hmmm,,,aku tau aku x secantik pompuan lain,,tp itu bkn bermakna aku barang permainan...
aku sedih sgt....

AKU JANJI.......AKU X KAN PERCAYA MANE2 LELAKI SEKALI PUN,,,SEHINGGA AKU HABIS EXAM PMR2011....

Tiada ulasan: