selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

SAYA RINDU AWAK

assallammualaikum!!! anybody home!!!:face52: . . . .hihihihihi . . . dah lame la saya x update blog nie . . . . asyik edit jew , , ,lame2 borink jgk hihihihi!!! . . . . . .hmmm , , ,entry kali nie saya buat coz nk release tension sikit . . . .

hmmmm, , , , awakawak , , , , awak nk tau x yg saya rindu sangat kat awak , , , ,setiap hari dalam klaz, , , saya asyik usha awak jew , , , ,smpai kadang 2 , ,, cikgu ckp apew pon saya x dengar . . . . .
saya rindu sangat kat awak :face73:. . . .agakagak bila kita boley berckp lg????bila kite boley bergurau lagi???bile boley awak kacau saya mcm dulu lg???? bila!!!bila!!!bila!!!!

aaarrrrrrggggggghhhhh!!!!!!!!! 2 sume x kan berlakukan awak??? sekarang awak dah x pandang saya langsung walau sikit pon:19: . . . . saya sedar , , , yg saya dah berubah , , , tp awak lagiiiiii bnyk berubah . . . . . . .
:face23:

BERSAMBUNG . . . . .:131: . . . ..

Tiada ulasan: