selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

ceritaku



hye ! uit !
dah lama tak stoory mory kat blog ni..
malam ni mira nak share story ni..
tadi waktu exam paper b.i ..
kene buat karangan ..
haiyoo ! hancur !
haha , mira baca karangan tu ,
mira sendiri pon nak tergelak ..
dalam karangan mira tu kan , 
mira ada cerita pasal blog kesayangan mira ni ..haha ...
ok , ni cerita hari ni ..yg ni pulak cerita semalam ..
semalam , rabu , 16 may ..sekolah mira ada sambut hari guru ..
best sangat !..macam-macam aktiviti ada..
persembahan pon ada bnyak..persembahan yg paling best ,pengawas ar..
dorang buat bantomi ,, ehh ! anatomi , eh ! ala , tomi-tomi , 
macam tu la..mira da tak ingat nama persembahan dorang ..
hehe ... time cikgu main explorace , mira jaga check point yang terakhir ..
bukan mira sorang , mira di temani mimi ..
kami kene kan cikgu ..
setiap cikgu yang datang dekat kami , 
kami suruh dorang nyanyi ,
selagi tak kuat , selagi tu la kami suruh nyanyi ..
haha , jahat tak ?..
pape pon , semalam memang best ar ,
walaup macam mana penat sekalipun ,
mira tak rasa , sebab ada ubat hilangkan penat semalam...
hehe ,,...ermm..
k , ar .. nak pergi study ..
jumpa lepas abis exam nanti ..
bye !
peace yoo !!

Tiada ulasan: