selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Hariku



hye ! emm , hari ni mira penat sangat ..
macam-macam mira buat ...
haha ! macam bzy sangat ..
petang tadi mira dengan kawan yang lain 
ada buat latihan untuk pementasan BM ..
PENAT GILE !! mira banyak menjerit je ,
sebab diorang cakap lebih kuat dari mira ..haha ..
habis je latihan tu , kami pergi minum-minum ..
best la jugak ... hehe , orang belanja .. mesti la best ..
tapi sayang , time minum-minum tu mood mira hilang ..
jadi tak ada selara nak makan , minum pon tak abis ..
hemm :'( .... nak tau kenapa ?
sebab , miraaa .................................................
.................bla ..bla...bla.................................,
hemm , macam tu la cerita nya .. T_T ..
hehe , apa yang mira cerita ni ? haha , abaikan la ..
tadi waktu anta anis , mira nampak bulan ..
nasib baik mira tak accident , haha ...
mira sempat cakap dekat bulan 
' bulan , mira rindu dia !
bulan , mira nak dia !
bulan , mira sayang dia !
tapi , kenapa hati mira dah beralih arah ?
kenapa ? kenapa ? kenapa ? '
hemm , jawapan tu hanya tuhan saja yang tahu ..
ermm , ok la ,that all for today ..
bye !

Tiada ulasan: