selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

salam ramadan

Salam Ramadhan ..

ohh yeah ! dah lama sangat Mira tak cit' cat' dekat blog ni . . mak aii !! rindunya ! haha . .sekarang dah masuk bulan ramadan , bulan penyucian . . ehh ! dah nak habis la . . erm , hehe . . Mira lupa nak update pasal awal ramadan hari tu , biasa la , sekarang ni Mira dah jadi 24 hours maid . . tu yang buzy . . herm , tak apa la , yang penting Mira ada juga update cerita dalam bulan puasa ni . . ehh ! sebelum Mira membebel panjang-panjang , nak tanya ni , korang semua ni puasa penuh ke? haa ! sapa yang tak puasa penuh tu , if perempuan , masih boleh di maafkan , lelaki ? ? ohh ! no! haha . .
ok ! herm , malam ni Mira tak ada story sangat , sebab Mira tak ada cerita la . . hehe ! . 

ermm , nak tau satu bende tak ? erm , semenjak dua menjak ni kan , Mira banyak sangat sakitkan hati orang ,  kawan yang rapat dengan Mira , kawan yang agak rapat dengan Mira and others . . . Mira tak tau kenapa Mira buat semua tu , Mira tak sengaja . . Mira nak sangat mintak maaf dekat orang-orang yang tersebut . . herm , n satu lagi minggu lepas bermula la perjalanan hidup Mira yang baru , Mira kene lupakan semua bende yang boleh menggangu emosi Mira . .sekarang ni Mira masih lagi mencuba untuk melupakan semua tu , Mira perlukan seseorang yang boleh buat Mira lupakan dia . . ''aku mintak maaf , memang betul cakap kau , aku hanya boleh cakap je , buat ?? belum tentu lagi '' . . 

herm , k la . . sebelum 'hujan' turun , baik Mira stop dulu . .
kang basah plak keyboard ni . .
bye , 
assalmmualaikum ..

Tiada ulasan: