selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

aku , kau & dia

 saya sayang awak , saya nak tengok awak bahagia . . saya masih boleh terima awak untuk kedua kali , tapi ...... saya tak nak awak sakitkan orang lain  , dia lebih memerlukan awak berbanding saya .. dia lebih menyayangi awak dari saya ... saya hanya akan buat awak terus sakit hati .... awak nak tau tak , lepas awak cakap yang saya dah kecewe kan awak , saya menangis ... tapi kalau nak di fikir kan balik , memang patut pon saya kecewe kan awak , biar senang awak membenci saya ... seriously , saya cakap saya sakit hati bila tengok 'dia' post macam2 kat fb awak , n dengar orang cakap pasal awak dengan dia ... hati saya bagai di siat-siat ... sakit tak ??? mesti sakit kan ... hmmm , awak , kalau kita bersama untuk kedua kalinya , saya takut orang akan cakap yang saya rampas awak dari dia ... saya tak nak! .. 
awak ! saya mintak maaf kalau saya dah buat awak kecewe , saya tak ada niat pon nak buat semua tu ... saya cuma nak yang terbaik untuk awak , mungkin sekarang awak tak boleh nak sayang dia macam mana awak sayang saya , tapi satu hari nanti mungkin boleh .... 

awak ! kalau awak rasa awak couple dengan dia hanya kerana fikirkan persaan dia , lebih baik jangan .... itu di  kira awak seksa perasaan dia dengan awak ....=(


*17 november 2011
until now 
always in my heart*

Tiada ulasan: