selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

selamat hari raya aidilfitri



salam lebaran ! kepada semua umat islam di negara kita mahu pun di negara luar .
hari ni hari last puasa untuk tahun ni . then esok , confirm semua orang tau .
HARI RAYA !

haa ! esok raya ? hurmm . mira tak rasa macam raya pon . sebab apa ? hurmm sebab , tahun ni raya ahli keluarga tak lengkap . akak zura and eli raya umah mak pak mentua depe . huh . kami enam beradik tinggal 4 orang je . huh . memang tak meriah . malam ni mak tak masak macam tahun-tahun lepas. masak simple-simple je . mak cakap esok petang balik kampung , so , kalau masak macam-macam bukan dimakan pon . membazir je .. tapi ......

apa-apa pon . raya tahun ni kami (mira & dayat ) raya sesama(kot) :) . erm . harap laahh esok dapat jumpa walaupun kejap . huh , seminggu tak jumpa . rasa pelik je . 

huh ! raya , raya jugak . trial spm dah dekat . huhu . exam start dengan subjek elektif dulu baru teras . huhu macam mana ni ? ada seminggu sebelum trial . kene struggle ! chaiyookk..chaiyook ! 
orang lain sibuk fikir raya , mira ? hurmm , dalam dilema seorang pelajar SPM !

ermm , ok la . tu je . 
insyaAllah mira akan sambung cerita pasal raya pada hari raya ketiga .
insyaAllah .

ok.
assalammualaikum ..

Tiada ulasan: