selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Jamuan Raya Tahun Akhir :'(

hai . haa . hari ni  mira tak ada apa sangat nak story mory . just nak tunjuk sikit gambar waktu jamuan raya dekat sekolah hari tu . huhui . sedih sikit , sebab tahun akhir jamuan raya dekat sekolah . tahun depan tak ada dah . yelahkan . dah besar . nak masuk alam universiti pulak . huhu . dah.dah . tak mau cakap banyak . tengok lah gambar-gambar ni . ni semua kenangan kami .

student 5 SCIENCE II 2013

hehe . sambil menyelam minum air . ni muka-muka penat berjalan . tapi, masih boleh senyum . :)
sayang dia !

Dia - Cikgu Halmi ( guru kelas , guru kimia ) - Amira Zaini

3 ANGGERIK 2013 . BEST MOMENT . huh . tak cukup 40 orang . ni je yang dapat dikesan . yang lain . fly . 

SUHAILA - AMIRA - HASLINIZAIZAITY .


sebenarnya banyak lagi gambarnye . tapi yang sempat ni je .
apa-apa pon . ni la moment yang paling best . !
huh . ok stop pasal raya . !
huhui ! 
minggu depan TRIAL SPM !
sereeemm nihh! 
doakan kejayaan mira dan kawan-kawan yang satu bacth dgn mira eaa .
96 chaiyokk !


Tiada ulasan: