selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

cik bloggy


hehe . nampak tak mira masih semangat beraya . haha . mira suka tgk gambar ni , that's why mira post .
hehe .actually , dalam gmbar ni ada lagi tiga orang . hehe . mira ter'crop plak . haha .

eh, eh, ! dah tersalah niat plak . niat mira nak update blog ni bukanlah nak cerita pasal gambar , tapi , mira nak mengadu sikit . hurmm . sejak kebelakangan ni , mira selalu sakit kepala. hurmm . ni lah sebenarnye simtom-simtom mira nak demam . kalau tak cegah dari awal , hurm , maunye , mira demam time exam nanti .huaargg , tak mau .dah hampir tiga hari mira biarkan sakit kepala tu , time exam PENDIDIKAN ISLAM kertas 2 , banyak gila soalan mira tinggal , akibat , sejuk + sakit kepala . langsung tak boleh nak berfikir nak cari jawapan , yg mira fikir , bila laa nak habis , nak balik , nak tidur . huhu .(tak patut ,tak patut).
mira tak tau laa apa keputusan yang mira bakal dapat untuk trial ni . hurm . malam tadi mak suruh makan ubat , then mira makan laa sebab sakit kepala nye dah sampai tahap , duduk tak boleh lama , berdiri pon tak boleh lama ,. huhu sakit . mira makan , then effect nye , ubat tu buat mira ngantuk sampai tengok buku pon kabur-kabur , mira tertidur depan laptop . huhu .*flasback*dulu kecik-kecik kalau mira tertidur depan tv , abah angkat mira masuk dalam bilik , hurr tapi sekarang mira tertidur depan laptop , abah biar je . huhu * ....kenangan dolu-dolu..

alhamdulillah , pagi tadi mira bangun tanpa rasa sakit kepala , tekak dah kembali normal , suhu ?tetap sama , masih sedikit panas . hehe . . hope esok pergi sekolah dah tak ada apa-apa masalah .
hoooyyeeeaaahhh ! esok KIMIA derrr . paper 1 , err , bulat-bulat , insyaAllah boleh , paper 2 , subjektif .. kasi hantam(err , tapi selalu salah)..paper 3 , ????eksprimen?? o.O

hurm , sekarang mira belajar kimia and addmath guna youtube . hurrr , tak ada cikgu yang nak ajar .. youtube pon boleh laa .

ok , that's all . doakan bacth 96 SMK(F)BESOUT 
berjaya dengan cemerlang .
doakan mira sihat jugak ? errr . hehe

ok , bye . assalammualaikum . ;')

Tiada ulasan: