selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Penakut by Yuna

ermm,,post kali nie pasal lagu Penakut by Yuna...
td pagi,,dgr lagu tu kat radio..tetibe teringat kat dye....ermm,,rindu dye kot...
mlm td,,Mira dapat SMS dri dye....Mira tak reply pon...
Mira nk reply,,tp,,tak tau knpe haty nie ckp,,jgn reply SMS dye...
huxhuxhux!!!npe nie!!! sejam lps tu,,,ade satu SMS masuk . .
Mira bace,,rupe nye,,dye send lg skali...dye ckp,,,lpz nie dye x nk msj Mira lg...
coz,,bla,,bla,,,bla,,bla,,,bla.....fuhhh!!lps bce msj tu,,Mira rse cm nak nangis....tp nk wat cm ne
Mira mulekan...mesty la Mira tamat kan...kankankan???
redha je la.....
k la,,,,mlz nk menaip lg...kowang layan la lagu kat bawah nie....
Mira sayang kamuu!!

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja
Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan
Ulang Chorus
Kau bukan milikku
Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku



6 ulasan:

Mishter Izwän berkata...

sy da follow sini. follow la balik kalau sudi k

http://speechless009.blogspot.com/

Hilmi Razali berkata...

wah ! ini peminat yuna lah ni ek? hahaa full version punye lirik marii !

anyway hilmi nak jemput miera ntuk bace entry trbaru dari hilmi :)

coki berkata...

@Mishter Izwän
mira suda follow..

coki berkata...

@Hilmi Razali
minat sikit la...
insyaallah...mira akan cube luangkan masa untuk bace post hilmi..

ikbalhaebat berkata...

hahahaha mira mmg berani.. nekad btol anda

coki berkata...

@ikbalhaebat
bukan slalu...(^^)V