selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

*MIRA*

hye!!!hermm,,hari nie nk citer pasal ape ye??eermmm,,tak de idea la..
haaa!!!ape kate Mira citer pasal Profile Mira...ok!!

Kisahnya bermula begini.....pada tanggal 30 April 1996,tercatat la satu sejarah tentang kelahiran seorang PUTERI , yg di beri nama Nurul Amira BT Mohd Zaini..anak kelima EN.Mohd Zaini dan PN.Umi Kalsom...beliau(hahhaah,,dah macam VVIP plak) kini sudah berusia 15 tahun...beliau pernah menerima pendidikan awal di Sekolah Kebangsaan Seri Besout, Sungkai(ni sekolah rendah erk)..kini beliau menyambung pelajarannya di Sekolah Menengah Kebangsaan Felda Besout....

Mira adalah seorang perempuan yang bersikap seperti seorang ibu yg ade anak 10(mak aii!!banyak tu!!)...suke membebel,,kalau bercakap non-stop...Mira sering diberi nama panggilan yg mengarut,,contohnya: mama rapping , mayang mengurai and Nam(ape itu NAM??jeng...jeng..jeng..hanya Mira dan geng sahaja yg tau)...

Mira juga seorang yang suke berkawan(ye ke??^^).... Mira pernah ade satu group study,,group tu hanya wujud pada saat getir(sebelum exam besar je) .....Mira juga ada kaunselor sendiri..kekadang Mira yg jadi kaunselor(hebat ke??)... kaunselor Mira ialah cik puan Anis dan cik puan Ieda...dorang selalu buat Mira happy kalau Mira tgh sedih...eh!!tak lupe jgk Mira ade sorang kawan lelaki yg boleh digelar kaunselor ar...dia ialah incik Nizam..dye pon slalu buat Mira senyum,,walaupun Mira mmg tgh senyum..huxhuxhux....ehh!!tak lupe jgk(ayat yg same) Mira ade kawan yg ermm,,,yg,,,ermmm,,yg,,yanggg...ya,,nggggg!!agak pelik(PELIK???)kawan Mira sorg ni dye suke tgk Mira marah...sampai kekadang tu Mira sendiri tak larat nak marah...nama di tuan Hidayat..dia sorg budak yg agak sensitive...tp,,sensitive dye bertempat...huhuhu,,(aikk!!lain mcm je bunyinye,,huxhuxhux)...pape pon,,best ar kawan dgn dorang semua ni...dorang ar kawan terbaikkkk!! Mira...

that all about Mira...Mira da tak de idea da nk meniap...
kalau Mira rajin nnt Mira smbung ...
papew pon,,,nk tau pasal Mira dengan lebih mendlam(ehh!!sape kau nk org kenal??)
huhuhuhu(-_-)......
k la...mau tido bye!!Ehh sebelum tu,,,sory kalau karangan Mira nie tonggengtonggeng..hehehe...biase la..
org tak Pro,,buat karangan...
~SELAMAT MALAM!!
~SEMOGA DAPAT MIMPI YG INDAH!!!



Tiada ulasan: