selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

SELAMAT HARI LAHIR




hoho ! selamat hari jadi !
ehh ! birthday siapa plak hari ni ?
peace ^ ^ V , hari ni birthday mira  la ..
alamak ! dah tua la plak .. ishh , tak kisah la ,
semua orang pon sama , semakin hari semakin tua ..
haha ! ada ke yang makin hari makin muda ?
 kalau ada , ce citer siapa orang nya.. hoho ..
dari pagi tadi sampai la senja ni , semua yang jumpa mira ,
semua wish ' happy birthday ' ... hari ni memang hari happy mira ..

''TQ , kepada yang sudi wish birthday mira ..
korang memang dah buat mira happy sepanjang hari ni ...
esp , member pagi tadi tu ... kemana je together-gether  ...
n TQ jugak kawan , sebab wish kat mira pepagi buta , 
dah lama tak tegur (lama ke ?)  kau , lastly , kau mengalah jugak dengan budak ni ... hahaha !
Mira sayang KAU ketatketat la kawan ! ''


p/s : KAU  dedicate to KAWAN PEREMPUAN mira erk ! 


Tiada ulasan: