selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Tahun akhir

Hai !  taaarrraaaaa ! Welcome Back To My Blog !haha , eh ! pasai apa plak ada 'Welcome' 'Welcome' ni ? oo ... yeah ! setelah sekian lama nya Mira tak update blog ni .  Last conteng-conteng Ogos tahun lepas(2012) . Lamanya .. uuuuu ..Hohoi ! Dah lama tak story , jadi tak betul sikit . Malam ni Mira pening kepala sikit , sebab tadi dekat sekolah kene jemur bawah sinaran matahari yang terang .(saya bukan budak sastera , so , ayat bm saya tongeng-tongeng sikit )
ok ! cerita pasal sekolah . Pejam celik pejam celik , dah masuk tahun 2013 laa . itu bermakna ? haa! makna apa? Tahun ini adalah tahun terakhir Mira sekolah di SMK(F)BESOUT .. hukhuk T_T sedihnya ..eh ! tahun terakhir ? haa ? itu juga bermakna Mira adalah seorang calon SPM 2013 ! ooohh mann ! . takku sangka-sangka , tak lama saja lagi , aku bakal menjadi seorang mahasiswi (insyaallah ).. 

tahun ni tahun last duduk sekelas dengan keluarga sc II(12/13) . tahun last , kacau member , tahun last , jadi budak-budak , tahun last duduk sebelah my hubby ( ohh yeahh ! menyempat plak ) .. hehe ..tahun last jadi seorang pelajar di SMK(F)BESOUT .. huhu sedih je rasa hati ni , nak tiggalkan sekolah tu .erm , tapi apa kan daya . itulah kehidupan seorang pelajar .
eh ! eh ! tak mahu la cerita sedih-sedih awal tahun nii . huhu ..ok kita story yang happy-happy ye ..eh ! nampak tak gambar yang kat atas tu ? ^ hehe , tu la Mira 2013 . dengaan azam baru melangkahkan kaki ke tahun baru .Mira berdoa agar semua azam Mira tercapai.. AMINNN ~~..hohoi ! tadi Mira ada cakap pasal My Hubby kan ? haa ! nak tau siapakah gerangannya ? jeng.. jeng.. jeng .. dia adalah orang yang dulu pernah merampas hati Mira .. hehe , dia lah HIDAYAT .. ok ! setelah 6 bulan kami cuti(putus) , kami pon kembali semula .. nak buat macam mana , kalau payah nk lupakan orang yang kita sayang ... Mira sayang dia , dia sayang Mira .. hehe .. akhirnya kami bersatu kembali .. dah hampir 5 bulan kami kembali . semuanya berjalan dengan lancar . semakin happy ^^ .. nampak gambar lelaki berkaca mata tu ? haa itu lah dia .. hehe
Dia banyak berubah , sejak masuk tahun baru ni ( even belum cukup sebulan untuk tahun ni) dia dah nampak agak berubah sedikit. bukan kearah yang negatif , tapi kearah positif . Antara perubahan yang Mira nampak , dalam kelas , dia tak tidur (kecuali waktu dia tak sihat) even ada masa lapang sekali pun (ada yang cakap dia tak tidur , sebab duduk sebelah Mira , kononnya takot Mira marah , huh !itu semua tak betul ), dia sentiasa siapkan homework , excited bila ajak buat homework sesama , kalau orang mintak tolong ajar kan , dia ajar(huhu , baik tak ? baik tak ) grrr~! puji dia sekejap ..baik dia ada masa , bila kenakalan dia mengusai diri , perghh ! Mira yang garang ni pon kalah dengan dia . hehe ^^ apa-apa pon Mira happy dengan perubahan dia ni , .maybe dia dah sedar yang dia nak ambik SPM , tu yang banyak berubah , . yang Mira ni pulak ? tak sedar-sedar diri lagi .. ish ! ish ! ish ! apa nak jadi laa anak Wak Zaini n Wak Som ni ..Mira doakan yang terbaik untuk dia , dan kawan-kawan 5scII ..

huhui ! panjangnya story malam ni ! Mira dah mula mengarut memang panjang jadinya ,. ok lah nak elakkan daripada terus mengarut , baik Mira stop sampai sini je .esok-esok kalau Mira rajin Mira story lagi ea ?
hohoi ! assalammualaikum ..
^ salam maulidur rasul ^


Tiada ulasan: