selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

!! Tahun Baru !!

hoi!!hoi!! Happy New Year!!! dan Selamat Tahun Baru!!!(ehh!!bukan same kew??hermm,,papew jela..) ok!! disini Mira nak wish dekat semua blogger and my lovely members,,semoge korang semua sukses dalam kehidupan 2012 ....and dipenuhi dengan pernuh warna warni 2012... tak mau lagi yg hitam putih..OK!!!...sebenarnye Mira sedih sgt nk tinggal kan 2011 ni,,,tahun nie tahun yang penuh dengan kenangan yg indah.....macammacam ragam 2011 yg ade....and tahun ni jgk la Mira banyak buang air mata...Mira nangis gembira,,Mira nangis kecewe..macammacam lagi la....
papew pon,,,Mira mengharap sangat azam tahun baru Mira ni boleh tercapai.....same mcm korang semua ok!!!ehhh!!lupe plak nk bg tau azam Tahun 2012 Mira...

★Mira tak nak buang air mata lagi!!
★Mira nak jadi yg terbaik tahun ni!!
★tak nak tinggal solat...

insyaallah Mira akan tunaikan ...tu semua azam Mira ....sikit je kan...ok  la tu!!kang banyakbanyak tak tertunai la plak...
Mira doakan yang terbaik untuk korang....

Tiada ulasan: