selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Hanya Satu

nama Nurul Hidayah Bt Mohd Zaini . seorang pelajar tingkatan 2(2013) di sekolah Maahad Al-Abbasiyah(betul ke eja  nya?) . seorang yang mempunyai ciri fizikal yang kurus , kecik , tinggi sikit dari kakak dia(mira) . mempunyai perangai yang agak malas , kuat marah , suka mengarah-arah kakak dia .hehe^^ .. lahir pada 3 ogos 1999(kalau tak silap) . sangat suka dengan teluk anson@intan (tak tau kenapa) 

 ok ! orang yang ada di dlm gambar di atas , itu adalah adik mira . satu-satunya adik yang mira ada .. kalau dia tak ada , mira laa adik .. hewhew .. dia baru je 15 minit tadi balik asrama , fuhh ! penat sungguh mira tolong dia berkemas . macam-macam barang dia bawak , macam dah tak nak balik besout dah .. hurrhurr~ bila dia cuti , rumah ni bising la juga ,. tapi bila dia balik asrama , rumah ni senyap je .. yela kan , tinggal bertiga je , dengan mak and abah .. hoho tak kan la mira nak cari gaduh dengan mak or abah pulak .. haha ^^
hurmm , ok laa .. itu je kot yang mira nak story .. erm , harap hari ni bukan hari sedih untuk mira ..
assalamualaikum ^^

Tiada ulasan: