selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Hariku


hye ! guys and girls ! hewhew .. hari ni mira happy sangat-sangat . nak tau kenapa ? haaa! perkara pertama yang membuatkan mira happy ialah , AIS COCO .. (ehh ! macam tak masuk akal kan ?) haha ^^ sudah sekian lama mira mengidam AIS COCO , akhirnya dapat jugak . Kesian anis n atin , hehe .. diorang kene layan kerenah mira ni . tadi petang dah janji dengan atin n anis nk pergi makan AIS COCO .. sekali tetiba ada latihan bola baling huhu , atin tak boleh join . sepatutnya , mira pergi main bola baling , tapi di sebabkan mengidam(eh ! mira bukan berbadan dua ea!) mira terpaksa lepaskan peluang main bola baling . mira dengan anis pergi lah kedai akak AIS COCO tu , setelah sekian lama mira perhati kedai tu , AKHIRNYA ! bukak juga . DAN ! AKHIRNYA! mira dapat juga makan ais coco . hahaha^^.. 

Then , perkara kedua ialah setelah sekian lama mira nak berdepan dengan '' AKAK '' atin , tercapai (macam jumpa dengan CT NURHALIZA pulak , nak story-story ni bagai ). kami lepak kejap je , dekat depan kedai dia . dia dah lama ajak jumpa , tapi tak kesampaian . tadi balik je dari makan ais coco , singgah kejap dekat kedai dia .huhu mira suka dengar suara dia . kalau ada lelaki dengar suara dia mesti cair . huahua^^ ..mesti dulu-dulu waktu dia dengan tettttt , si tetttt cair bila dengar suara dia kan ? hurmm , awak , saya tak mampu nak buat suara selembut dia , mira is mira , dia is dia .. hurmm , 

ehh ! kenapa plak nak beremosi ni , aish ! lari dari point story pulak . . ok , then perkara terakhir ialah huahua^^ mira jumpa link blog Mr. Right mira , haha . sebelum tu , untuk pengetahuan , dia seorang yang suka , sayang dan cinta akan GAME . hehe . blog dia penuh dengan cara-cara main game , hack dan sebagainya .. mira pon dah pening tengok blog dia , banyak sangat game , tak faham apa pon .. argghh ! itu mira tak kisah , dah itu tabiat dia .. yang mira kisah adalah , hehe , ada beberapa post kat blog dia tu yang lari dari game .. mira tak sangka dia ada post yang macam tu . mira baca post-post dia , mira boleh senyum sendiri .. aishh ! awakkk kenapa laa tak bagitau dari tahun lepas yang awakk ada blog ... hehe . saya suka dengan salah satu post dia , dan saya rasa macam penah baca post tu ..(klik sini) ... haa , klik link tu .. hehe^^

apa-apa pon mira happy hari , alhamdulillah .. semoga , hari ni dia pon sama-sama happy walaupun bukan dengan mira ..

ikhlas :
MIzai

Tiada ulasan: