selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Gadis xoxo


hye ! holla! weeeee! Mira kembali ! huhu agak lama dah mira tak conteng blog ni .
sebenarnya mira tak ada banyak sangat story . cuma post kali ni ,
mira nak bagi tau . minggu depan , minggu satu lagi ! .. mira kan menjalani PPT . huahua !
Eh! apa tu PPT ? hehe . Peperiksaan Pertengahan Tahun .
mira tak ready ape pon lagi .eh silap , mira dah ready untuk subjek mathematic sahaja ! huhu.
yang lain . redha je .

siapa yang sudi nak ajar mira SEJARAH ? FIZIK?KIMIA?ADDMATH? angkat kening !haha
4 killer subjek tu . mira slow sangat . need more practice n practice *nampak tak mira speaking ? haha**wanna improve my English Language*

semenjak dua menjak ni kan . mira macam agak fokus sikit dekat kelas BI .mira suka sangat bila dengar
teacher Fida speaking .*For your information , my teacher speak full in english in her class**little bit malay*haha :D okay mira tak teror speaking . saje gatal-gatal mencuba . haha ..

semenjak duamenjak ni mira kurang fokus kat dalam kelas Addmath . I don know why ?.bila cikgu mengajar mira suka sangat termenung . macam hilang laki . haha .ish..ish.. mira ni , macam amik SPM 2 tahun lagi je .


study ! study!study !

Tiada ulasan: