selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

SANAH HELWAH



hehe . aip ! aip ! Hari jadi sapa tu ? hehe..
tarrrraaaaa! today is my birthday !waaaaaaaa!
hehe . macam-macam jadi hari ni . best sangat . tahun sebelum-sebelum ni mira sambut birthday dengan airmata je . huhu .. tapi tahun ni mira sambut dengan kawan-kawan + orang yang mira sayang !

thanks ! korang ! 

30April 2013 -
-5.30 pagi -
bangun pagi , nak siap-siap pergi sekolah .. tengok hanfon sekejap . ada 4 mesej . satu mesej dari sayang kuasa dua saya . satu lagi dari kawan saya . dua lagi dari junior . weeee ! tengok mesej-mesej tu , baru teringat , hari ni birthday mira !

-7.10 pagi-
macam biasa pergi sekolah dengan niat nak belajar .
zzzzzzzzzzzz -__- ...

-2.00 petang-
''mira teman aku pergi toilet kejap ""eh3, teman kami pergi jumpa ustazah n ustaz ''
hehe . tu dailog fatin sebelum kejadian . huh . waktu dekat toilet . mira dah rasa pelik sikit dah . aish . ~aishh , pasai pa la depa pelik sangat ni ~ .pastu naik kelas . dekat kelas tetiba depa jadi budak baik . sekali dekat ....taaaaaarrrrrraaaaaaaaaaaa! depa baling tepung +kunyit .. pergggghhhh! memang seronok . habis muka mira bertompok-tompok . aish ! mula-mula kene memang agak marah . tapi , fikirkan ballik . tu surprise yg depa buat untuk mira . alhamdulillah . :) . waktu tengah baling-baling tepung tu . tetiba , DIA datang dekat dengan mira . then .... hehe .. dia cakap ''selamat hari jadi ''(ermm kalau tak silap laa , itu yg mira dengar .. hehe)pastu dia hulur something . hehe . ok..ok..ok... memang tak romantik kan ? aish .. haha .. tak kisah pon tak romantik ke apa ke . macam dia cakap . romantik dia tu , dia nak simpan nnti lepas semuanya sah , baru la dia guna romantik tu . haha .bagi saya , awak dah terlalu sweet la tu . .hehe .

-3.15 petang-
kitorang balik sekolah , dalam keadaan hujan . wink!wink ! ingat kan dah habis dah baling-baling tepung ni . rupanya . hurmm ...hehe . semua orang dekat garaj tengok je mira kene buli tadi .. hehe .

i got something from u . insyaallah . i will keep all that stuff in my mind also in my heart .
i always love u . saya tak pernah mengharapkan apa-apa dari awak .

erm .. thank kepada yang wish birthday mira hari ni . 
-junior-junior
-member
-kakak +anak sedara
-bestfriend
-AWAK

TERIMA KASIH !

Tiada ulasan: