selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

H.A : Hanya Aku !


hai ! salam maghrib . :)
ohok!ohok! erhmm , hai blogger. lama dah mira tak story kat sini , lama ke?hehe. jarang dah mira story.
huihui, nampak tak gmabar kat atas tu .. hehe . gambar tu dekat taman . budak kecik tu bukan anak sedara , bukan adik , bukan anak mira .. haha . dia budak yang main dekat taman tu . ermm , dia anak buah MIDAH .. hehe . huh ? midah ? . ok3. midah tu junior mira dekat sekolah .. wahh ! macam senior besar je . haha . mira kenal dia , sebab dia kawan ida. so, sesape je yang bersangkut dengan ida or anis , officially kawan mira jugak , sama laa dengan anis and ida. 

hurm , sebenarnya nye bukan niat keluar petang tadi nak jumpa Midah dengan Haiqal , tapi niat kami nak panjat lereng bukit . tapi apa kan daya , dekat tempat yang kami nak panjat tu ada ramai budak laki yang lepak . huh , so , tak jadi la kitorang nak panjat . kitorang (mira and anis) pon pergi la merendek , mira yang request dekat anis , nak pergi taman . anis pon merelakan diri untuk ke situ . alhamdulillah cuaca baik petang ni , mira pon bertemu dengan sikacak tu , Adik Haiqal . hehe . tak lupa jugak midah dekat situ , dia yang bawak haiqal.

thanks Haiqal , 
kamu dah buat akak happy tadi . dengan kecomelan kamu , kepetahan kamu . kamu dah buat akak lupa sekejap masalah akak . hope lepas ni dapat jumpa kamu lagi . ok !

Tiada ulasan: