selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Tired



kecewenyaa ! argghh ! stop for everything ! tak nak join dah !huh ..   ermm , baru dua hari join game ni , rasa macam terlalu membeban kan . MIRA TAK ADA DARAH BERSUKAN ! MIRA TAK MINAT BERSUKAN ! . huhu dah habis positive think mira buat . mira tak tau macam mana nak naik kan lagi semangat untuk main game tu .hurhur ..

kami masih baru , masih belum mengenali apa itu BOLA BALING . whay not korang ajar kami ? bukanya mengherdik kami . mentang-mentang korang dah teror main , korang buat kami macam pengutip bola pulak . kami tak tau apa-apa , kami duduk je la ... cuba korang bagi arahan , cara , atau sebagainya .. maybe kami tak akan duduk diam je . kami akan join kalau kami tau . masalahnya sekarang , kami tak tau .. huh !

huhu , sebelum main game tu mira semangat sangat , tapi bila dah dapat orang-orang yang macam tu .. hurhur ..lepas ni kalau mira tak turun jangan tanya kenapa . mira sanggup di suruh berlari pusing padang sorang-sorang , daripada kene main dengan orang yang tak sefahaman . cukup la mira dapat tinggal ''sebumbung'' dengan orang-orang yang tak boleh di bawa berbincang , hurmm ni kan tambah lagi .. oh tidak ..

:: mira bukan seorang yang kuat semangat ( negative think ) !

Tiada ulasan: