selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

!! kesal !!

sebenarnye aku ade bende nk bg tau kau....tp,,smpai skarang bende tu masih terkubur dlm hati aku ni....bile agaknye aku nak bagi tau ko ni???skarg ko dgn ak dh tak sehaluan.....tak pe lah...bia je la ak pendam sensorg....pape pon,, aku mintk maaf kalau ak ade buat slh dgn ko....klau ko tk nk maafkan pon takpe...itu hak ko,,..serius ak ckp,,smlm aku tension gilegile,,,masalah dtg menumpuk....dari masalah yg aku cari sendiri smpai la masalah yg ak jumpe tepi jln....huhuhuhux..........aku mintk maaf skali lg........ko mmg ade hak nk bce blog buruk ni.....silakan la.....ko pon ade hak nak tegur or anything la....itu semua hak ko....aku dah tak nk kacau...ak dah PENAT.....ermm,,kalau ko still tk boleh terima maaf dri aku,,,it's ok..itu pon hak ko...ape ak boleh buat,,,bukan nye ak boleh pakse org,,maafkan ak....hmm...ok la,,ak dah penat menaip,..smbuung d entry yg lain plak erk!...bye..(^_^)assalammualaikum....

Tiada ulasan: