selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

aiisshhh!!!

hye...~ermm (T_T)....
hari ni Mira tak berapa nk ade mod..
so,,kalau entry ni x best...
ignore kan je ok....
subuh tadi, dalam pukul 3...
ade orang hantaq mesej...mesej tu lebih kurang macam ni la..
 
"wei!!hang ni kalau tak kacau laki orang tak sah kan...
dulu dye syg hang,,hang buat dye mcm tunggul....tp,,skang dye dah
ade org len baru hang menggedik nak dkt dye lagi...konon syg la...ape la...
eeeiii!!geli aku wei...dah2 la tu...bawak2 bertaubat...
hang tak yah la nak buat depa tu bergaaduh...sakit telinga aku dgr..
hari2 asyik bergaduh ja.....kalau bergaduh pasal len tak pa...tp,,depa gaduh pasal
HANG!!!....eeeii!hang ni tak tau malu ka??ishh! dah la...ak malaz nk kacau
perampas cm hang ni.....hang pikir2kan la apa yg ak ckp ni erk...
n SLAMAT BERTAUBAT.."
 
ermm...PERAMPAS??dalam kamus hidup Mira..
Mira tak pernah Merampas hak org len...
melainkan hak Mira diambil...
tu baru ar Mira rampas balik.....hemm...Mira rase org
ni slh sent msj la..........ermm,,,lantak la...Mira peduli ap...
 
hari ni Mira tak de mood bukan sebab msj tu erk..
Mira penat...baru je abih kemas rumah yg macam istana ni..
pastu Mira tak lalu nak makan....Mira x larat sgt sekarang ni..
hermm....
 
k la,,,Mira nak besiap...nk p kawad...
doakan Mira kuat ok...
hermm...
 

Tiada ulasan: