selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

alolo...

ho..ho..ho...(^^V)....ermm,,,hari ni hari pertama Mira jd pengawas skola.....rse pelik je...dah macam ALIEN dari planet PLUTO....hahahahhaa...ho...ho...ermm...ramai yg buat andaian sendiri....dorng ckp..Mira jadi pengawas sebab nak berkepit dgn dye 24 jam.....HELLO!!tak de masa la aku nak berkepit dgn dye 24 jam....Mira jadi pengawas sebab nk KUMPUL MARKAH kokurikulum je.....tahun ni Mira tak de pegang jawatan pape pon...tu la Mira jadi pengawas...Korang jgn la buat andaian macam tu....lg pon Mira hari-hari jumpe dye.....sbb Mira satu kelaz dgn dye...x de maknenye Mira nak berkepit dgn dye la....ermm....(!_!).....k la...Mira nak p smbung buat homework...bubye....
abaikan gambar buruk tu erk....ho..ho..ho..

#luahkan perasaan sayang awak tu dgn ikhlas erk! #
#jgn buat kalau tak ikhlas....ianya akan buat org sakit hati #



 

Tiada ulasan: