selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

toinkk!!

 
herrrr!!~
"SAPE TAK SIAP JANGAN DUDUK!"
......setiap kali waktu FIZIK muke Mira je yg kene berdiri......
hehehehe...sebenarnye Mira adelah pelajar yg tak MINAT fizik..
tu pasal la setiap kali kelas cikgu KZ , Mira selalu kene...
hehehehehehe....
...........................................................................................
td waktu PJ2(pendidikan jasmani 2)....
budak permpuan kene duduk dekat library...
yg lelaki duduk dekat kelas 4 sc 1...
tp , Mira n De Geng...x p library pon..
sebab kawan Mira ramai yg nk siap kan
homework...so , Mira kene la join dorg skali..
waktu dorg siapkan homework Mira asyik kacau je..pastu Aten ckp..
" wei daripada ko kacau kami baik ko p kemas kelas
yg macam tongkang pecah ni...kan bagus.."
lps Aten ckp...Mira tgk sekeliling kelas...
dlm hati ''ha'a la..kelas aku ni dah macam tongkang pecah..hehehehe"
dgn bangga nye Mira pegi la amik penyapu...waahh!! bangga tu...hahahha
Mira kemas satu kelas sensorg...penat jgk..tp , berbaloi ar...nampak
bersih sikit kelas tu....
..............................................................................................................
Mira paling tak suke kalau Mira sent msj
or anything pastu x reply....
Mira boley terima lagi kalau msj yg
x d reply tu msj tak penting....
tp , time urgen ni !....pehal tak reply!
Mira tunggu macam suruh tiang elektrik
berjalan , tau tak !...lame gile!!
ok lg kalau reply setengah jam lps tu..
ni tak ! x reply msj tu terus...
bile time dye urgen ...bukan men
marah lagi , kalau Mira reply lmbt...
hurrrggghhh...!!rase mcm nk cekik je org tu...!
......................................................................
end of my story...
mood cmpur-cmpur...
ade marah , stress , happy , mcm2 lg la..
hermm...
k la...nk p buat hmework...
bubye...
 
#!!sekali buat aku berganda aku balas !!#
#HAHAHAHAHA!!(gelak jahat)#

Tiada ulasan: