selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

()()

 
hye !! apa cerita hari ni? hope , semua cerita yang baik-baik belaka la ..
hoho , hermm, sebenarnye Mira baru je balik dari rumah Abie ..
kami buat experiment ~ best ... Mira bukan asal kumpulan dorang .. tp , Mira join jgk ..
Mira jadi penasihat dekat kumpulan Abie .. hahaha .. dah macam cerita tiga abdul la..
sementara Abie dengan Jiehah buat experiment tu ... Mira dengan Iza ,citcat la kejap..
Mira luahkan semua yang ada dalam hati Mira ni ... dari A sampai Z ... semua Mira cerita ..
ada part-part yang buat Mira nangis ... huhuhuhu :'( ...
Iza dengar + bagi nasihat sikit ...
THANK IZA SEBAB JADI PENDENGAR SETIA MIRA ..
WALAUPUN IZA BUKAN BESTFRIEND MIRA , MIRA TETAP ANGGAP IZA BESTFRIEND MIRA
 
Sayang Iza ketatketat ..
.......................................................................................................................


<-----  untuk pengetahuan kamu , akak dgn dia hanya lah kawan ,, tak lebih dari tu ... kalau lebih pon , as adik kakak(dia lahir lambat dari Mira).... so, lepas ni jangan la gatai nak tanya lagi .....
.................................................................................................................................

k , la ... Mira memerlukan banyak rehat sekarang ni ..
bye ,, jumpa d entry yang seterusnya ..

*no more about love *


Tiada ulasan: