selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

macammacam

 
hye !!~ dah lama Mira tak update blog ni..
ermm , macam-macam cerita Mira nak share ..
ada cerita sedih , happy , sakit .. heermm , macammacam la...
 
ermm , nak tau tak? tangan Mira bengkak ~ ..hehehe..
ok , Mira dah start mengarut .. eh! serius la , tangan Mira bengkak ..
td kat sekolah iza tolong urut kan ... nak nangis Mira di buat nye..
sekarang ni pon masih terasa sakit nak menulis , menaip , macammacam lagi la..
tangan ni bengkak sebab , semalam , berlanggar dengan pintu ..
ayooyoo! sakit gile!! lepas excident tu , Mira susah nak menulis..
sakit gegilee ar !!
 
nak tau lagi tak? semalam DIA call Mira ..
pastu Mira angkat , pastu DIA sempat cakap ''hello , Mira ..''
pastu Mira letak .. hoho.. jahat kan ?!..Mira
bukan sengaja nak letak .. tp, tertekan..
ingat kan lepas tu DIA nak call balik ... ermm ,
tak da pon.. erm,menyesal pon ada ..hehe..
ermm, dah berapa hari ntah Mira tak mesej DIA ..
hermm~!..
*kau tak de salah pon dgn aku , x payah la
susah mintak maap semua tu ..
kalau kau ade salah pon , ak dah lupekan..*
-_-
 
ermm , k la .. Mira nak pegi try urut tangan ni ..
sambung entry lain plak la ye ..
bye..
 
 
 

Tiada ulasan: