selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

maafkan aku


awak maafkan saya , maafkan semua salah saya . sekarang baru saya sedar yang saya ni tersangatlah ego ! saya tak pandai nak hargai awak macam mana awak hargai saya .. selama ni , asyik awak je yang mengalah. saya ? saya hanya tahu , ''aku tak salah ! mampos p dia ar !'' itu je yang saya tahu . awak , saya tak pandai langsung hargai apa yang awak dah bagi dekat saya . awak bagi perhatian , awak ambil berat , awak bagi kasih sayang , semua tu . saya tak pernah hargai walau satu pun . 
awak maafkan saya , saya tahu awak dalam keadaan penat dan tertekan . saya tak mampu nak buat awak bahagia , ketawa , tersenyum macam mana awak buat dekat saya . saya cuma tahu nak tambahkan tekanan dekat awak je .
awak maafkan saya , saya seorang yang tak pandai nak berkongsi masalah dengan orang lain . saya rasa , mesti awak terfikirkan , apa guna awak untuk saya ? . saya cuba banyak kali untuk share masalah dengan awak , tapi tak boleh . saya lebih suka pendam masalah tu sorang-sorang daripada bagi tau orang lain .
semalam sepatutnya saya call awak , saya nak bersembang dengan awak , saya nak dengar suara awak , saya nak mintak maaf dekat awak . tapi , apakan daya , itu hanya lah kata-kata . semuanya tak tercapai. saya takut , saya pengecut , saya tak berani nak buat semua tu . 
semalam juga , sepatutnya waktu balik dari sekolah , saya nak mengadu dekat awak tangan saya sakit , saya nak main-main dengan awak , saya nak marah-marah manja dengan awak . tapi apakan daya , bila emosi saya mengawal diri , semuanya hancur . saya tak mampu nak buat semua tu .

awak , kenapa dengan kita ? kita semakin regang dah tak macam dulu . 
awak ,saya sayang awak . saya tak nak hilang awak .
mira sayang yat , macam mana yat sayang mira .
(⌣́_⌣̀)

Tiada ulasan: