selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

SAkit


pagi tadi , mira terdengar ada yang cakap 
'' mira dengan ehemmm , dah putus '' .... o.o ..sanagt lah terkejut .hati mira macam berenti kejap , sebab terkejut . what ?! mira dengan dia dah break ? hey , mana ada . kitorang ok je . tak ada gaduh pon , macam mana nak putus . hurmm . ish! ish! ish! ..

waktu kawad tadi , mira asyik salah step je .. sebab teringat apa yang mira dengar tu . huhu T-T ..hurm , malam ni mira agak kurang mood .. tadi mira nak mintak dia teman mira pergi rumah somebody , tuptup , dia ada kerja .. huh , masa tu jugak mira sentap .. huhu , 
''sorry sayang , bukan niat nak marah , tapi , tak sengaja termarah , sorryyyy sangat-sangat ''

hurmmm ...

Tiada ulasan: