selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Super Duper !



siapa dia ? siapa kenal dia angkat tangan ! haha ..
ok! ok ! sebenarnya post kali ni mira tak tau nak cerita apa , mira cuma nak post gambar dia .. ehh ! tadi mira ada bagi tau dia , yang mira ada ambil gambar dia .. haaaa yang ni la .! hehe .. mira dah ambil n dah edit baru bg tau dia . jahat tak mira ni . ish..ish.. ish ....

Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku
Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama..kucintai
Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu..


Tiada ulasan: