selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D
 
..........................................................................................................
 
 
-aku mintak putus dengan kau sebab aku nak fokus dekat pelajaran ,
kalau aku still couple dengan kau , aku asyik fikir pasal kau je ..
aku boleh fikir pasal kau sampai aku abaikan semua pelajaran aku , .
walaupun aku dengan kau dah tak ada apa apa , aku still sayangkan kau ..
aku hope , kau la jodoh aku nanti ...-
(aku tau alasan aku mintak putus tak berapa kukuh , tapi tu la kenyataannya)
 
* nangis+dengar lagu tentang rasa*
*awak nak pujuk saya ke? (sape la 'awak' ni kan ) *
*emmm* 
 
 
 
 
 

Tiada ulasan: