selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

TRIP


 
Holla ! Hye ! nampaknya kita bertemu lagi ..
syukur ke hadrat ilahi , mira masih boleh menulis entry di blog ni lagi ..
Alhamdullilah ! Alhamdullilah ! Alhamdullilah !
 
ok ! hari ni mira nak cerita pasal tajuk di atas ^ ... 'TRIP' ..
hohoho ,  trip tu tak jauh pon .. dekat Taiping je ..
mira tak dapat join trip tu , sebab abah dengan mak
tak bagi n mira kene balik kampung .. ada kenduri arwah ..
dorang yang pergi trip tu tak habis-habis nak panas-panas kan mira ..
saja nak buat mira jelez ... *ala , setakat Taiping tu , apa la sangat ! *
mybe , tahun ni mira tak boleh nak join mana-mana trip , sebab abah suruh
berjimat .. ye la , adik sekarang dekat asrama , kakak sambung belajar , mira ?
hehehe ...ermm , trip pergi taiping tu , esok .. 28 & 29 ..
hemm , tak kisah la pasal trip tu ... sekarang mira tengah kisah pasal exam PPT ..
nampaknya exam dah nak dekat .. tapi mira still belum bersedia nak jawab exam tu nanti ..
aishh ! takut la plak .... * macam nak amik SPM je rasanya* ..
pape pon , doakan mira yang terbaik erk !
 
ok la , that all for today ..
nanti ada masa mira cerita lagi erk ...
bye ..
 
 

Tiada ulasan: