selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

sahabat

 
hye !! selamat tengahari !
semua dah lunch ke ? (tengahari ke?) ....hoho ..
hari ni tetiba la plak nak update blog awal ...
hehehe , korang , korang nak tau tak mira rindu semua
kawan mira (yang dulu)
- yang suka kacau mira time mira buat homework 
- yang suka buat mira gelak
- yang sudi dengar perasaan mira
- yang buat mira fall in love .. (fall in love ??? toink .. toink..)
- yang suka buat mira marah
- yang suka dengar mira membebel
 amboi ! banyak nya 'yang' .... hahahha
k , seriusly mira cakap , mira rindu semua tu !
di sebabkan mira rindu semua tu ..
mira buat satu video clip ... hehhehe , tak de la smart mane ,
 asalkan boleh buat mira release segala rindu yang ada ni ...
 
'' mira rindu korang semua ! , kiss sikit dekat pipi , muahhh!''
:'( :'(

dah tengok ?!
apee! tak tengok lagi ! ..
emm~ tak pe la , mira tak paksa suruh tengok pon..
emm, k la .. that all about today ..
see u another day ....
bye .... bye ...

 

Tiada ulasan: