selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

wawawa

 
huaaawaaa!! nak ikut !!! (kesat airmata)
heemmm , ..hoho .. aishh ! hai ! huhu , hari ni mira sedih + penat .. sebab ,
sedih tak dapat ikut pergi rombongan .. penat sebab tadi ada merentas desa ..
tadi pagi waktu kelas sir rizlan , diorang asyik cakap pasal trip je ... trip tu la , trip ni la ..
aishh! jelez tau tak ! .. mira tak dapat nak join  trip tu ..atas sebab tertentu ...
dalam pada masa yang sama , dorang ada playback scene waktu trip pergi PANGKOR tahun lepas tu ..
macam-macam diorang cerita , sampai la ada sorang hamba allah ni .. dia cerita dekat mira something .. fuuyoo ! cerita dia membuatkan mira terdiam sekejap .. serius , mira cakap . mira sakit hati gila-gila , time tu ... tapi nak buat acano , bende dah lepas .. kalau mira tau semuanya dari awal .. mira tolak orang tu dalam gaung dah .. hahahahhahaa (gelak jahat) ... aahhh! dah la , tak ada guna ingat semua tu .. semuanya dah jadi kenangan 2011 .. sekarang nak cari kenangan 2012 la plak ... haiiishhh! ...
tadi dorang ajak sir , buat trip pergi PANGKOR lagi .... wuuuuhhuuu! kalau  trip tu jadi ... mira sanggup kerja fulltime (jadi maid cukup la) untuk kumpul duit nak join trip tu ,,hehehhe..
hermm , ok la .. mira nak pergi jenguk blog orang... bye ..
 
*ooooo , dia nak terjun bangunan awak tolong !, saya nak jatuh bangunan awak buat tak tau je !.. ni yang nak kene cubit ni , hisshh*
*tersurat dan tersirat*

Tiada ulasan: