selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

mata

 
hye ! apa khabar hari ni ? hope , baik-baik je la ye ..
huhu , k , entry kali ni mira nak cerita pasal apa yang dah jadi sepanjang hari ni ..
tak ada bende buruk pon yang terjadi , semuanya baik-baiik.. hehhe..
 
firstly , mira join inovasi sains .. best jugak la . walaupun mira cuma gantikan orang . :'(
huhu .. projek sains kami , ialah gam (ayat tak berapa betul) .. kami buat gam dari susu ..
eeeeii ! hahhaha , keje mira disitu hanyalah sebagai pembentang .. biasa la , orang suka bercakap
memang tu je keje yang tepat untuknya .. hahaha ...
secondly , sepanjang inovasi tu berlangsung , mata mira ni asyik nak pandang seseorang yang tak sepatutnya mira pandang .. pusing kiri , nampak dia ..pusing kanan , nampak dia ...aiishh! main pusing-pusing la plak...hahaha.. dah habis inovasi semua yang terlibat masuk kelas ... waktu kitorang masuk kelas ,semua student yang lain ada dekat bilik math , waktu math la kan ... yang kitorang-kitorang ni , melepak kat dalam kelas tu ... heheheh , penat la katakan ....sambil lepak tu mira still usha dia .. aishh !! mata ni memang tak boleh di halang ... asyik nak tengok dia je ... (mata untuk dia , tapi hati mira tetap dekat  ***) ....
thirdly (ada ke 'thirdly' , tibai saja laa) , tadi mira pegi rumah jihah dengan ida , dalam perjalan nak pegi umah ida , mira nampak budak-budak fixie ... aishh , jelez ar tgk dorang naik fixie , mira teringin nak naik fixie tu.. tapi, apakan daya .. huhuhu...
eeemm , ok la ... tu je perkara yang best hari ni yang mira lalui , esk ade cerita , mira story lagi ...
bye ,
 
*jaga mata , jaga hati*

Tiada ulasan: