selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

birthday






'' Allah selamatkan kamu , 
Allah selamatkan kamu , 
Allah selamatkan Nurfatin dan Shahida
Allah selamatkan kamu''

SELAMAT HARI LAHIR ! KAWAN-KAWAN KU .. huhu ,hari ni 14 Februari 2013 , hari istimewa untuk kawan-kawan aku yang kat atas tu ..haa , ''beday'' diorang jatuh pada hari yang sama and tarikh yg sama .hoho , apa-apa pon , mira wish semoga panjang umur and di murahkan rezeki , di permudahkan segala urusan , dan di beri keputusan yang cemerlang SPM 2013. amin ..~ ... sebagai surprise hari jadi , kami buat sikit party tepung , muahhaaahaa... kami mandi hujan + tepung ,, wink..wink... jahat tak ..??yg tak boleh blaa , mira yg kene tepung lebih , daripada beday girl (shahida) ..huh , rasa macam miraa yang sambut birthday plak ..hehe^^huh , apa-apa pon , SHAHIDA DENGAN FATIN , korang dah kene ! huahua ..

______________________________________________________________________________

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

# :')

Tiada ulasan: