selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Plastik kecil


weee~  happy sangat ..  alhamdulillah ya allah , kau bagi kebahagiaan padaku , pada hari ini , aku berharap agar kebahagiaan ini akan kekal selamanya , dan berharap agar sahabat seperjuangan ku mendapat kebahagiaan yang sama . Aminnn !

weee ! hari ni mira happy plus++++ .. huh nak tau kenapa ? ..toink..toinkk .. sebab kan gambar kat atas tu ^^ .. mira dapat bende tu , pagi tadi , habis waktu PJ ..mira masuk kelas , dengan muka pennat + sakit kaki.. waktu kedua .. , BAHASA MELAYU .., ..masuk je kelas , letak beg , duduk-duduk kejap , pastu tinkkk ! mira teringat pulak pesanan , si DIA ..dia pesan '' esok pagi , pergi masuk kelas , awal-awal pagi , tengok bawah meja , ambik barang , then , buat tak tau .. ok ?'' .. haha ^^ .. mira pon tengok la dalam laci meja mira , " huuh ! tak ada apa pon , dia nak kene kan aku ni ... eeeiii ! '' dengan selamba , mira cakap sorang-sorang ..tetiba , mira tersentuh satu plastik kecik , mira ingat kan sampah , ada laa org malas nk buang , di letak dalam laci mira .. mira belek-belek , mira nampak bende bulat besi tu .. hehe^^ .. mira pon senyum sampai telinga ... atin , pelik tgk mira , '' ko ni kenapa ? tetiba senyum , tadi bukan main merungut sakit laa, penat laa.. ap laa .. ish ko ni pelik ...'' ,..... mira terus senyum ... 

mira control senyum , dari waktu BM , smpai balik , sampai petang td  .. hehe^^ hurmm , nasib baik laa , hari ni mira dapat something yang boleh meleburkan perasaan marah mira , kalau tak mampus dah MAMAT SENGAL tu , mira maki ..hurrrr , boleh pulak dia spoil kan mood mira kejap .. 
to MAMAT SENGAL :
'' HEY SENGET , KO PIKIR KO BAGUS SANGAT , ! HAAA! KO PIKIR KO KETUA , KO BOLEH BUAT SESUKA HATI ? HEY , KO JANGAN INGAT KO TU LELAKI ! KO BOLEH MAIN KAN PERASAAN PEREMPUAN ! KO TUNGGU JE LAA , SATU SAAT NANTI , KO AKAN KENE BALIK ! KO FAHAM ! AND ONE MORE THING , KAU JANGAN FIKIR , HIDUNG BELANG TU SERONOK ! ''

hurggg ! tetiba pulak nak marah ... ahhh ! dah laa , bukan dia baca pon post ni , (hanya sekadar nak melepaskan geram )... mira mals nak pikir pasal tu ... mira tengah happy ni ... weee ...^^ ...
ok laa , mira nak pergi siapkan homework ... bye .. ehh ! lupa pulak , bilik mira dah berbau perfume dia ... wangi sangat ... bende bulat besi tu pon , bau perfume dia .. hehe^^

Tiada ulasan: