selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

untuk 3 hari


3 hari ? huh :'( .. dah tiga hari kami buat haluan masing-masing ( erk ? ) kami jarang dah mesej , kenapa ea ? faktor sibuk ke? hurmm , bila dia mesej mira an , mira selalu reply lambat , kadang tu sampai dia tertidur sebab tunggu mesej dari mira . huhu ..

jam dah menunjukkan tepat pukul 12.05 , mira masih tak boleh nak tidur sedangkan esok nak sekolah dan memerlukan tenaga yang banyak . huhu . nak tau tak , hari ni mira tak bercakp sangat dengan dia . kalau anis or ida panggil dia , then dia datang depan mira , mira pandang dia pon tak . kenapa? hurmm .. ntah laa..tadi waktu B.Melayu , kami duduk dekat library , cikgu bagi kerja , kene bina ayat .. tak tau kenapa miira asyik bina ayat , dalam ayat mira tu mesti ada nama dia . secaaraa automatik mira akan tulis nama dia . aishh ! nak kata mira rindu dia , tak jugak , sebab orang nye ada depan mata . agak-agak kenapa ea dengan mira ni .?


Tiada ulasan: