selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

morning !



huihui ! selamat pagi sabtu .. wink..wink.. hari ni mira hanya terperap dekat rumah je . nak keluar tak tau nak pegi mana . hurmm .. nak ajak dia keluar , dia sibuk dengan kem . nak ajak kawan-kawan yg lain keluar , depa pon sibuk dengan kerja depa . nak ajak mak dengan abah keluar , depa sibuk dengan menanam . huh , jawab nye duduk rumah je la mira ni . macam ni la kerja mira bila hari cuti .. bangun pagi-pagi , kemas rumah , prepare breakfast , basuh baju , kemas buku , BERFACEBOOK (hehe , yg ni memang tak boleh tinggal).. huh , mira tahu , bukan mira je yang buat kerja anak dara ni .. korang-korang yang anak gadis pon kene jugak kan .. hehe , untung betul la siapa yang dapat anak dara yang serba boleh kan . masak pandai , kemas umah pandai , blaja pandai , semua laa pandai ... .. ehh ! apa plak melalut sampai kesitu ni .. haishh mira ni dah macam tak sabar plak .. hehe .. ^^

huh , erm , mira nak ucapkan RIBUAN terima kasih kepada SHAHIDA (eh , dah macam ucapan puan pengetua plak ) , hewhew , sebab dia dah teman mira dengan DIA lepak malam tadi .. hehe , biar pon tak lama and tak ada apa sangat yang nak di sembang kan , kami tetap happy sebab dapat jumpa macam tu , selalunya kalau jumpa siang-siang , ada je yang bising .. malam tadi , sunyi je .. kami di temani cahaya bulan.. hehe (ayat tak mau kalah).. kami cuma lepak-lepak .. tak ada apa-apa yang pelik pon kami buat .. hehe^^ huh lagi pon ni tahun last kami lepak-lepak macam ni , tahun depan masing-masing buat hal masing-masing , kalau di takdirkan kami sambung belajar jauh-jauh , kami dah tak boleh nak lepak macam ni lagi .. huhu tetibe pulak sedih ..

huh , ok lah itu je kot cerita kedai kopi mira pagi ni . bye

#andai kata kita di takdirkan untuk berpisah ,
relakan hatimu melepaskan aku ,
tanpa sebarang kata .

Tiada ulasan: