selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

what ?

\
what ! haah .. kenapa pulak ni ? haha , nak tau kenapa mira ''what .. what '' ni ? mira terkejut sebab , ada ke patut , kawan mira cakap yang mira pernah couple dengan tettttttt .. hey , sory sikit tak mau mira couple dengan dia . macam ni ceritanya:

pagi semalam bersamaan pagi rabu (20/2/2013) , mira pergi sekolah macam biasa . masuk sekolah letak beg , jaga barisan . macam biasa .. tengah-tengah jaga barisan KADET POLIS , tiba-tiba kawwan mira datang cuit mira , ..kemudian bermula lah perbualan antara dua orang pengawas ni ..
 '' wei , dah dapat duitnya ? '' '' blom (jawab dengan selamber dan dengan tudung yang agak sakai )'' '' huh ! tak dapat lagi ? sepatutnya semua peserta yang join dah dapat , asal kau tak dapat ?'' '' abang tu cakap , duit dekat bendahari .. bla...blaa...'' 
kriiiinngggg !(loceng pon berbunyi) huh , kitorang sembang sampai takat tu , mira tak habis cakap lagi loceng tu kacaau .. kami pon masuk kelas macam biasa .. habis sesi persekolahan , kami ada kokurikulum pada petangnya .. then macam biasa mira jaga barisan yang sama , dan sambung balik perbualan tadi ,(di bawah matahari yang terik ,sambil berkawad sambil bersembang)
'' hah ! mira sambung balik , kau cakap apa td ?''
'' aku cakap ... bla...bla..bla...''
''owh , eh kau tau tak , kak cik tanya aku , yang kau dengan abg tu pernah couple ke smpai ada konflik ?''
(tergamam kejap ) '' huh ! what ?! aku couple dengan abang tu ?''
'' betul ke ? '' ''hey , sory sikit , aku tak pernah couple dengan dia ''
''owh yeke ? tapi kenapa korang susah sangat nak jumpa?''
''mana laa aku tau ! dia sibuk kot ''

haaa! dari perbualan tersebut laa mira terkejut sangat ^^ ... hehe , tak tau laa macam mana diorang boleh buat spekulasi macam tu .. huh .. ada-ada je laa diorang ni ..

^^ siBumBum laa buah hati mira ^^
MD =)

Tiada ulasan: