selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

N.E.W


tarrraaaa! wink ..wink ! surprise tak ? haha .. wee blog mira dah bertukar wajah .. cantik tak ? huh , mesti tak kan ? ok fine ! mira tak reti cantikan , burukkan pandai ar .. huhu ..aarrgghh ! kisah pulak mira .. hehe .. huh ..

tengok header mira ^^ siBuMBuM ?? huhu , kenapa ? haaa , sebab DIA dah tembam , kalau diperhatikan buah hati mira tu , pipi dia dah naik sikit , mira bosan sangat tak tau nak tulis apa dekat banner header tu , mira tetiba teringat dekat DIA yang dah tembam tu .. weee DIA comel ! hehe ..lagi  lagi bila DIA senyum , pipi dia lagi tembam .. haha (ok , mira dah start nak membahan dia sorang-sorang) ..

huh , hope hari ni dapat jumpa dia , berselisih pon ok laa ,.. nak tunggu esok , lambat lagi .. hurm ..
kay , that all ..

Coretan :
Mira zaini

Tiada ulasan: